Απεργιακός «πυρετός» για το ασφαλιστικό

Παρέλυσε ο δημόσιος και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας από την 24ωρη απεργία κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση. Δείτε εικόνες από τις συγκεντρώσεις τόσο της ΑΔΕΔΥ, όσο και του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας.

  • Real.gr
Απεργιακός «πυρετός» για το ασφαλιστικό
Με συνθήματα «Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό», «Οχι στην ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης» και «Οχι στον σφαγιασμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας», εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν τόσο το ΠΑΜΕ, όσο και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.






Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν δάσκαλοι και καθηγητές (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μηχανικοί, διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δικηγόροι.




Ακόμη τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές δομές και το ΕΚΑΒ, λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας ενώ η Aegean και η Olympic Air ακύρωσαν και τροποποίησαν πτήσεις τους λόγω της συμμετοχής στην απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της ΟΣΥΠΑ καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής (08/04) η ΕΣΗΕΑ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v