Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαξίμου: Ο τόπος έχει εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας

Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη, αναφέρει το Μαξίμου, με αφορμή δημοσίευμα της Realnews. Άκαιρη η σεναριολογία περί εκλογών δηλώνει η Ο. Γεροβασίλη.

Μαξίμου: Ο τόπος έχει εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας

Από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Σχετικά με ευφάνταστα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση.

Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».

Γεροβασίλη: Άκαιρη και ανεδαφική είναι η σεναριολογία περί εκλογών

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξη στην εφημερίδα Επένδυση χαρακτήρισε «άκαιρη και ανεδαφική είναι η σεναριολογία περί εκλογών, όταν βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης».

Επισημαίνει ότι τα σενάρια αυτά συντηρούνται από την αντιπολίτευση «τη στιγμή, μάλιστα που το συμφέρον της χώρας επιβάλλει πολιτική σταθερότητα» νομίζοντας ότι οι πολίτες ξέχασαν το «πολύ πιο βαρύ και άδικο πρόγραμμα που υλοποιούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».

Διευκρινίζει ότι σε αυτή την φάση διαπραγματευόμαστε σκληρά για σημεία της περσινής συμφωνίας που «προασπίζουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών». Σημειώνει ότι έχει επιτευχθεί σύγκλιση σχεδόν σε όλα τα σημεία με τους ευρωπαίους εταίρους και πως μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις των προέδρων του Ευρωκοινοβουλίου και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και παρακολούθησης του ελληνικού προγράμματος Μ. Σουλτς και Ρ. Γκουαλτιέρι, «κοινή επιθυμία όλων μας είναι η επίσπευση της αξιολόγησης». Εκφράζει την πίστη ότι και η δήλωση της προέδρου του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ «το τελευταίο που χρειάζεται είναι καθυστέρηση της αξιολόγησης» θα επιβεβαιωθεί στην πράξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v