Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουζάλας: Θα μπει τάξη στο προσφυγικό

Την διαβεβαίωση ότι σύντομα και το χάος της Ειδομένης και του Πειραιά θα μπει σε τάξη έδωσε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

  • Real.gr
Μουζάλας: Θα μπει τάξη στο προσφυγικό
Της Άννας Καραβοκύρη

Την διαβεβαίωση ότι σύντομα και το χάος της Ειδομένης και του Πειραιά θα μπει σε τάξη έδωσε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Κάτι αλλάζει στην Ειδομένη και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζαλας επισημαίνοντας όμως πως «χρειάζεται χρόνος για να δώσουμε μορφή στο χάος» και διαβεβαιώνοντας πως υπάρχει σχέδιο του υπουργείου, ενώ σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «πρέπει να μπει τάξη στο προσφυγικό και μπαίνει». «Δεν είναι σε τάξη η Ειδομένη και ο Πειραιάς» είπε, βεβαιώνοντας ωστόσο ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

«Έχουμε πλήρη έλεγχο της κατάστασης» δήλωσε ο κ. Μουζάλας κι απευθυνόμενος στον ερωτώντα βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δήλωσε πως «μας αδικείτε ως χώρα όχι μόνο ως κυβέρνηση».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v