Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενόψει Πάσχα

Εκδηλώσεις αγάπης από την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενόψει Πάσχα
Το πνεύμα των αγίων ημερών του Πάσχα, προϋποθέτει χαμόγελα και αγάπη. Στο πλαίσιο αυτό, από την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνονται δύο εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, από τις 10, στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί η γιορτή με τίτλο «Μην τα βάψετε μαύρα, θα σας τα βάψουμε κόκκινα»!.

Για τα… αβγά ο λόγος, τα οποία οι Εθελοντές θα βάψουν και στη συνέχεια, θα παραδώσουν στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Παραλλήλως, θα υπάρχουν παιχνίδια και δημιουργικές απασχολήσεις για παιδιά, από στελέχη των ΚΔΑΠ και του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ του Δήμου Τρικκαίων.

Ο καθένας μπορεί να προσφέρει αυγά, από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, στα γραφεία της Ομάδας Εθελοντών και κάθε απόγευμα, αλλά και το πρωί της Μ. Πέμπτης, στην πλατεία (βρασμένα ή μη).

Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, ημέρα και της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, διοργανώνεται το «Τραπέζι Αγάπης», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, στο πάρκο, όπως σημειώνεται, θα υπάρξει γεύμα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κρίσης.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών και άλλους φορείς, όπως σημειώνεται, θα στηθεί ένα μικρό γλέντι, με αρνιά και εδέσματα, με μουσική και χορό από τμήματα του Δήμου, θα στηθεί για τους συνανθρώπους μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v