«Χαστούκι» του Μπους στον Τραμπ

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα επιμένει ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ντ.Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Χαστούκι» του Μπους στον Τραμπ
Συνεχίζονται οι έριδες στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων καθώς πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, Τζεμπ Μπους επιμένει ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο Τζεμπ Μπους, προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των Ρεπουμπλικάνων υψηλού προφίλ που αρνήθηκαν να στηρίξουν την εκστρατεία του κροίσου των ακινήτων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και ο πατέρας και ο αδερφός του Μπους, πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, οι οποίοι αρνούνται να στηρίξουν τον επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος του Κογκρέσου, Πολ Ράιαν είπε ότι δεν είναι έτοιμος να στηρίξει τον Τραμπ αλλά προγραμματίζει μία συνάντηση μαζί του την ερχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι επιμένουν ότι θα στηρίξουν στις εκλογές την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον έναντι του Τραμπ. Ωστόσο ο Τζεμπ Μπους δεν διευκρίνισε που θα δώσει την «ψήφο» του.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέδειξε το ταπεραμέντο ή την δύναμη χαρακτήρα. Και, δεν είναι ένας συνεπής συντηρητικός. Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να στηρίξω την υποψηφιότητά του», υπογράμμισε ο Τζεμπ Μπους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v