Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φάμελλος: Αυτά είναι τα μόνα και τελευταία δημοσιονομικά μέτρα που παίρνουμε

Στο νέο φορολογικό πακέτο της κυβέρνησης σε σχέση με τις υποσχέσεις που έδινε πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8.

  • Real.gr
Φάμελλος: Αυτά είναι τα μόνα και τελευταία δημοσιονομικά μέτρα που παίρνουμε
Στο νέο φορολογικό πακέτο της κυβέρνησης σε σχέση με τις υποσχέσεις που έδινε πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Πράγματι διαψευστήκαμε σε πολλές από τις δηλώσεις και δεσμεύσεις του Ιανουαρίου διότι η διαπραγμάτευση και το ύψος της χρεοκοπίας και ο εκβιασμός από την Ευρωζώνη ήταν τέτοια που μας οδήγησαν σε μια συμφωνία την οποία κάναμε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο στη Βουλή την εγκρίναμε και τον Σεπτέμβριο την ενέκριναν οι Έλληνες. Αρα θα μας κρίνετε με βάση και την παραδοχή που κάναμε τον Σεπτέμβριο στον ελληνικό λαό. Από κει και πέρα όμως θέλω να σας πω ότι πράγματι πολλά στοιχεία των μνημονίων και πολλά στοιχεία της δημόσιας περιουσίας, περισσότερα από τα μισά, τα σώσαμε και αυτό ολοκληρώνεται στην πρώτη αξιολόγηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος.

Και πρόσθεσε: «Αυτό θέλουν οι Ελληνες πολίτες να κλείσουμε την περίοδο των δημοσιονομικών και η δέσμευση της κυβέρνησης είναι ότι αυτά είναι τα μόνα και τελευταία μέτρα δημοσιονομικά τα οποία παίρνουμε. Συμφωνώ ότι είναι δύσκολα».

Στην επισήμανση ότι όλες οι κυβερνήσεις δίνουν παρόμοια με τη δική του διαβεβαίωση τα τελευταία έξι χρόνια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Εχουμε όμως κάτι διαφορετικό, έχουμε ένα διαφορετικό δείγμα. Ολοι λέγαν ότι θα πετύχουν κάποιους ρυθμούς, αλλά πρώτη φορά η χώρα μας το 2015, επιβεβαιωμένο και από τη Eurostat, υπερέβει τον εαυτό της και έχει πλέον 1,7 δισ. πλεόνασμα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v