Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιδεία Στ.Θεοδωράκη στο Λασίθι

«Δεν μπορεί ο μεγαλύτερος δήμος του νομού να μην έχει τις βασικές ιατρικές υπηρεσίες», δήλωσε, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο Στ. Θεοδωράκης

Περιδεία Στ.Θεοδωράκη στο Λασίθι
Το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας Λασιθίου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του του Κρήτη.

Τον κ. Θεοδωράκη ενημέρωσε για τις ελλείψεις της μονάδας ο γιατρός Γιάννης Πετράκης, εκτελών χρέη διοικητή, καθώς και ο δήμαρχος της πόλης, Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Μετά την ενημέρωση, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει, με ευθύνη της κυβέρνησης, με την ευθύνη του υπουργείου Υγείας, να υπάρξει μία δίκαιη κατανομή πόρων και γιατρών, με βάση και τον πληθυσμό του νησιού. «Δεν μπορεί ο μεγαλύτερος δήμος του νομού, εδώ, να μην έχει τις βασικές, ιατρικές υπηρεσίες» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, σημείωσε πως είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μία τέτοια περιοχή, που παράγει αρκετό πλούτο για τη χώρα, με τα αγροτικά προϊόντα, με το τουριστικό προϊόν, οι κάτοικοι δεν μπορούν να βρουν μία ασφάλεια, δεν τους παρέχονται υπηρεσίες, εδώ, στον τόπο τους, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να φύγουν για τον Άγιο Νικόλαο και κάποιοι για το Ηράκλειο ή και για το Ρέθυμνο.

«Το Ποτάμι θα βοηθήσει φωνάζοντας και συνεννοούμενοι, ει δυνατόν, με το υπουργείο Υγείας, με τους υπουργούς, με τις υπηρεσίες, να αντιληφθούν το πρόβλημα» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ έκανε λόγο για εξαπάτηση, καθώς, όπως είπε, «τους είχαν υποσχεθεί ότι θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα και έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε που ανέλαβαν τις κυβερνητικές τους ευθύνες, στρογγυλοκάθονται αλλά δεν λύνουν τα προβλήματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v