Ποτάμι: Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον χωρίς πυξίδα

Σύμφωνα με το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, «οι αυταπάτες του Αλ. Τσίπρα πληρώθηκαν με δεκάδες δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και με μόνιμη επιτροπεία της χώρας».

  • Real.gr
Ποτάμι: Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον χωρίς πυξίδα
«“Εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας” διαπιστώνει η κυρία Κατριβάνου στην επιστολή παραίτησής της. Και όντως η χθεσινή ψήφιση των μέτρων αφήνει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίχως πολιτική».

Αυτό αναφέρει αρχικά, σε σχετικό του σχόλιο το Ποτάμι, για να συνεχίσει:

«Όλα όσα υποστήριζαν μέχρι σήμερα αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός. Οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα πληρώθηκαν με δεκάδες δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και με μόνιμη επιτροπεία της χώρας».

Σύμφωνα με το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, «η κυβέρνηση, στην απόλυτη μνημονιακή της μετάλλαξη, βρίσκεται πλέον χωρίς πυξίδα. Το στοίχημα της χώρας είναι η ανάπτυξη, όμως στο DNA των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαραγμένη η εχθρικότητα για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα».

Και συνεχίζει: «Πώς λοιπόν θα έρθει η ανάπτυξη; Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές; Από τη στιγμή που οι ίδιοι οι υπουργοί παραδέχονται ότι τα μέτρα είναι υφεσιακά, αυτό που χρειάζεται είναι ένα μεταρρυθμιστικό τσουνάμι που θα τα αλλάξει όλα. Ένα new deal που θα μας οδηγήσει σε μια νέα εποχή».

«Δυστυχώς όμως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτό δεν το έχουν. Είναι σαν να παίζουν σε ξένο γήπεδο», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v