Ηράκλειο: Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο με πλαστά έγραφα

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

  • Real.gr
Ηράκλειο: Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο με πλαστά έγραφα
Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όταν επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία.

Πρόκειται για ένα 46χρονο υπήκοο Αιγύπτου και μια 39χρονη υπήκοο Λιβάνου, όταν ο 46χρονος προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου προκειμένου να ταξιδέψει για Μασσαλία Γαλλίας, συνοδεύοντας την 39χρονη με τα δύο ανήλικα παιδία της, τους οποίους παρουσίασε ως την σύζυγο και τα παιδιά του και για τους οποίους παρουσίασε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αιγύπτου, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα με προορισμό τη Μασσαλία Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v