Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσόγονος: Η Ελλάδα έχει καταστεί μία δοσομανής χώρα

Θα πρέπει να βγούμε στις κεφαλαιοαγορές για να δανειστούμε όπως δανείζονται τα “φυσιολογικά” κράτη διότι το τρέχον πρόγραμμα τελειώνει το 2018, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρυσόγονος: Η Ελλάδα έχει καταστεί μία δοσομανής χώρα
«Περιμένω ότι θα υπάρξει αποδέσμευση χρημάτων ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις δανειακές μας ανάγκες έως το τέλος της χρονιάς και μία πρόγευση σε ότι αφορά την απομείωση του χρέους» είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος αναφερόμενος στην έκβαση του σημερινού Eurogroup.

«Θα ήταν έκπληξη για εμένα αν μπορούσαμε να φτάσουμε σήμερα σε μία οριστική μακροπρόθεσμα βιώσιμη λύση στο ζήτημα του χρέους, αναμένω ότι θα υπάρξουν κάποια πρώτα θετικά βήματα», πρόσθεσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Star.



«Από την άνοιξη του 2010 η Ελλάδα δυστυχώς έχει καταστεί δοσομανής χώρα, εξαρτόμαστε κάθε φορά από την επόμενη δόση, για να σταματήσει αυτό θα πρέπει να καταφέρουμε να ξαναβγούμε στις κεφαλαιαγορές» δήλωσε ο κ. Χρυσόγονος και πρόσθεσε «Θα πρέπει να βγούμε στις κεφαλαιοαγορές για να δανειστούμε όπως δανείζονται τα “φυσιολογικά” κράτη διότι το τρέχον πρόγραμμα τελειώνει το 2018».

ΠΗΓΗ: enikos

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο