ΝΔ: «Ο Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με την αξιωματική αντιπολίτευσης αναφορικά με τη διάταξη για τις

  • Real.gr
ΝΔ: «Ο Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ»
Απάντηση στα λεγόμενα του πρωθυπουργού έδωσε η ΝΔ, συνεχίζοντας να τηρεί, εκτός της αίθουσας της ολομέλειας, υψηλούς πολιτικούς τόνους σχετικά με το ζήτημα της συμμετοχής βουλευτών σε offshore εταιρίες.

«Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε σήμερα τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που απεβίωσε με την διάταξη - πλυντήριο στην υπόθεση “offshore ΣΥΡΙΖΑ”» σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι «δόλια έφεραν και συνειδητά ψήφισαν διάταξη που επέτρεπε σε Υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, είτε να αθωωθούν οριστικά για τυχόν παράνομη συμμετοχή τους».

Η ΝΔ επισημαίνει ακόμα ότι Μέγαρο Μαξίμου και κυβέρνηση «κάτω από την γενική κατακραυγή, προσπαθούν να δραπετεύσουν, ψηφίζοντας σήμερα το ακραία αντίθετο από εκείνο που είχαν ψηφίσει πριν από λίγες μόνο μέρες. Ψηφίζοντας μια τροπολογία καταφανώς αντισυνταγματική και πρακτικώς ανεφάρμοστη. Το ερώτημα είναι ένα: Πότε είχαν δίκιο; Τότε ή τώρα; Μία είναι η αλήθεια: Πιάστηκαν με την offshore… στην πλάτη. Είναι έκθετοι. Τους έχουν πια καταλάβει όλοι. Η φάρσα της εξαπάτησης τελείωσε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v