Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουρουμπλής: Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος

Μιλώντας στον realfm 97.8, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέφερε πως «εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος».

  • Real.gr
Κουρουμπλής: Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος
Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέφρασε την άποψη ότι οι επιλογές της κυβέρνησης θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Στην επισήμανση πως η κυβέρνηση δέχεται κριτική ότι με τα μέτρα που νομοθετήθηκαν χθες αποδέχθηκε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης είπε:

«Διαφωνώ με την εκτίμηση αυτή, αλλά δεν παύει να υπάρχει μία τέτοια εκτίμηση από την απέναντι όχθη» και πρόσθεσε:

«Πέρασαν οι τροπολογίες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν είναι τουλάχιστον στην έκταση που θέλουν να τα προσδιορίσουν. Ηταν ορισμένες τροπολογίες που έπρεπε να περάσουν».

Στο ερώτημα αν ήταν πετυχημένη η διαπραγμάτευση της ελληνικής πλευράς, ο ίδιος απάντησε:

«Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Μπορεί να αποδειχθεί ότι όλη αυτή η προσπάθεια, ενδεχομένως κατά την άποψη των επικριτών της κυβέρνησης, δεν έδωσε διέξοδο».

«Εμείς», συνέχισε, «πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Ακολουθήσαμε αυτόν τον δρόμο και σήμερα μπορούμε να πούμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι οφείλουν, πλέον, να δείξουν και αυτοί τη συνέπεια αυτή που έδειξε η κυβέρνηση στις επιλογές που επιβλήθηκαν, κατά κάποιο τρόπο, από τη δική τους πλευρά».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v