Συνεργασία ΑΠΘ με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ

Ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία με ένα από τα 50 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, το διεθνώς αναγνωρισμένο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ

  • Real.gr
Συνεργασία ΑΠΘ με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ
Ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία με ένα από τα 50 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, το διεθνώς αναγνωρισμένο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ (Seoul National University) της Νότιας Κορέας, ξεκινά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο σχετικού συμφώνου, το οποίο υπέγραψαν την περασμένη Παρασκευή 10 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθ. Περικλής Μήτκας και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του «Seoul National University», κοσμήτορας της Σχολής Πληροφοριακών Συστημάτων και Πολιτικής Διαχείρισης, καθ. Jun-Seok Ioseph Hwang.

Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει ανταλλαγές μελών ΔΕΠ και υποψήφιων διδακτόρων, καθώς και συμμετοχή φοιτητών σε θερινά σχολεία. Η συνεργασία θα ξεκινήσει μεταξύ των αντίστοιχων Τμημάτων της Πληροφορικής και της Πολυτεχνικής Σχολής και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες σχολές και τμήματα των δύο ιδρυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v