Νέα λειτουργικά συστήματα για όλες τις συσκευές Apple

Η iSquare κάνει μια σύντομη αναφορά στα λειτουργικά συστήματα που παρουσιάστηκαν στη WWDC 2016.

Νέα λειτουργικά συστήματα για όλες τις συσκευές Apple
To iOS 10 είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ στο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές της Apple.

Η εφαρμογή Μηνύματα επανασχεδιάστηκε, ενώ όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως οι Χάρτες, οι Φωτογραφίες και το Apple Music, εμπλουτίστηκαν με νέες δυνατότητες.

To macOS Sierra, είναι το νέο λειτουργικό των υπολογιστών Mac. Ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά, που θα κάνουν το Mac σας ακόμα πιο έξυπνο.

Περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένες εκδόσεις γνωστών εφαρμογών, όπως των Φωτογραφιών και του iCloud, αλλά και την Siri, που πλέον γίνεται διαθέσιμη και στο desktop.

Το Apple Watch βελτιώθηκε επίσης σημαντικά χάρη στο watchOS 3, που παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες, όπως ενισχυμένη πλοήγηση από το Dock, νέες εφαρμογές υγείας και γυμναστικής καθώς και το Breath app, μια εφαρμογή σχεδιασμένη για να μας προσφέρει λίγα, πολύτιμα, λεπτά χαλάρωσης μέσα στη μέρα.

Τέλος, δημιουργήθηκε η μοναδική εφαρμογή Swift Playgrounds για το iPad, με σκοπό να εμπνεύσει και να βοηθήσει τους μαθητές σε όλο το κόσμο να μάθουν προγραμματισμό, μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Τα νέα λειτουργικά συστήματα καθώς και η Swift Playgrounds θα είναι διαθέσιμα από το φθινόπωρο, εντελώς δωρεάν, σε όλους τους κατόχους συμβατών συσκευών Apple.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v