Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα με πέντε κιλά χασίς

Περίπου πέντε κιλά χασίς εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας στην κατοχή δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 35 και 27 ετών

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα με πέντε κιλά χασίς
Περίπου πέντε κιλά χασίς εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας στην κατοχή δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 35 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν τη στιγμή που φόρτωναν τα ναρκωτικά σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για τη δράση των δύο συλληφθέντων, πραγματοποίησαν επιχείρηση σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ο 35χρονος και ο 27χρονος, για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες, τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να μεταφέρουν με αυτοκίνητο πέντε συσκευασίες, που περιείχαν τέσσερα κιλά και 750 γραμμάρια χασίς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 298 γραμμάρια χασίς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση, διανομή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v