Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Χίο αύριο ο Μουζάλας

Στη Χίο φτάνει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, 29 Ιουνίου 2016, ο αναπληρωτής υπουργό μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας, προκειμένου να αποκτήσει και ιδίοις όμμασι εικόνα για τις εξελίξεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού στο νησί.

  • Real.gr
Στη Χίο αύριο ο Μουζάλας
Στη Χίο φτάνει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, 29 Ιουνίου 2016, ο αναπληρωτής υπουργό μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας, προκειμένου να αποκτήσει και ιδίοις όμμασι εικόνα για τις εξελίξεις του προσφυγικού - μεταναστευτικού στο νησί.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα των κινήσεών του, το βέβαιον είναι ότι θα επισκεφθεί το hot spot της ΒΙΑΛ, όπου κυρίως θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων ασύλου, αλλά και για άλλα ζητήματα καθημερινότητας στον χώρο. Ενδέχεται να επισκεφθεί τον καταυλισμό της Σούδας, ενώ συναντήσεις θα έχει με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Υπό άλλες συνθήκες η επίσκεψη του κ. Μουζάλα θα εχαρακτηρίζετο επίσκεψη ρουτίνας, ωστόσο αυτή τη φορά δεν είναι έτσι, καθότι το προσφυγικό - μεταναστευτικό είναι σε κρίσιμη καμπή, αφού επί μήνες είναι εγκλωβισμένοι στη Χίο χιλιάδες άνθρωποι σε απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, ενώ οι ρυθμοί προώθησης των αιτήσεων ασύλου παραμένουν εξαιρετικά χαμηλοί.


ΠΗΓΗ: astraparis.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v