Άδωνις: Αν εκλεγούμε, θα δώσουμε πίσω την υπερηφάνεια στους Έλληνες

«Αυτοί οι άνθρωποι πήραν την ψήφο των Ελλήνων, ως δήθεν αντιμνημονιακοί και έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι λακέδες της τρόικας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

  • Real.gr
Άδωνις: Αν εκλεγούμε, θα δώσουμε πίσω την υπερηφάνεια στους Έλληνες
«Δεν είμαστε ίδιοι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες. Αν εκλεγούμε θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Θα δώσουμε πίσω την υπερηφάνεια στον Έλληνα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του Star και στην Πόπη Τσαπανίδου.

«Αυτοί οι άνθρωποι πήραν την ψήφο των Ελλήνων, ως δήθεν αντιμνημονιακοί και έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι λακέδες της τρόικας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Ξέρετε τι μου είπε τις προηγούμενες ημέρες ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος; Τι έχετε πάθει με τον Τσίπρα; Ένα του ζητάμε, δύο μας δίνει».

Σε ερώτηση που του έθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής, για το αν έχει γίνει αντιμνημονιακός, ο πρώην υπουργός απάντησε: «φυσικά και δεν είμαι αντιμνημονιακός. Ποτέ δεν ήμουν».

Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό«αδίστακτο», καθώς όπως είπε «μας λέει ότι θέλει να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών γιατί το θεωρεί πολιτικό ανήθικο. Όμως ταυτόχρονα θα εξακολουθήσει να κυβερνά και να εξαντλήσει την τετραετία χρησιμοποιώντας το μπόνους των 50 εδρών, το οποίο κατά τον ίδιο είναι πολιτικά ανήθικο».

Ο ίδιος, έκανε ειδική αναφορά, σε όσα αποκάλυψε στο βιβλίο του, ο Γκάλμπρεϊθ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του πρώτου εξαμήνου, οδήγησε τη χώρα στα capital control και ένα βήμα πριν από το Grexit.



ΠΗΓΗ: enikos.gr


Επόμενη στάση: Φρανκφούρτη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v