Η Nintendo ξανακυκλοφορεί τη θρυλική κονσόλα σε «μίνι» έκδοση

Δεν έχει υπάρξει διευκρίνιση αν η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής αφορά μόνο στις ΗΠΑ ή αν θα ακολουθήσει κυκλοφορία και σε άλλες χώρες.

Η Nintendo ξανακυκλοφορεί τη θρυλική κονσόλα σε «μίνι» έκδοση
Στο επίκεντρο της επικαιρότητας του χώρου της τεχνολογίας βρίσκεται ξανά η Nintendo, λίγες ημέρες μετά την «έκρηξη» του παιχνιδιού AR (επαυξημένης πραγματικότητας) Pokemon Go, που σημείωσε σαρωτική επιτυχία: Η ιαπωνική εταιρεία φέρνει μια δυνατή πνοή από το παρελθόν, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία στις 11 Νοεμβρίου, σε προτεινόμενη τιμή 59,99 δολαρίων, το NES Classic Edition.

Πρόκειται για μια «μίνι» έκδοση της θρυλικής παιχνιδομηχανής της, NES (Nintendo Entertainment System). H συσκευή αυτή συνδέεται με σύγχρονες τηλεοράσεις μέσω HDMI και φέρει 30 κλασικά παιχνίδια του NES, ενώ συνοδεύεται και από ένα κλασικό χειριστήριο.

Σύμφωνα με τον Ρέτζι Φιλς- Έιμ, πρόεδρο της Nintendo of America, σκοπός είναι να μπορέσουν να βιώσουν την εμπειρία του εμβληματικού συστήματος της εταιρείας φαν κάθε ηλικίας.

«Το NES Classic Edition είναι ιδανικό για όλους όσους θυμούνται να παίζουν στο NES, ή αυτούς που θέλουν να περάσουν τις νοσταλγικές αυτές μνήμες στην επόμενη γενιά gamers».

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει διευκρίνιση αν η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής αφορά μόνο στιςΗΠΑ ή αν θα ακολουθήσει κυκλοφορία και σε άλλες χώρες.

Τα 30 παιχνίδια είναι τα εξής:

* Balloon Fight™
* BUBBLE BOBBLE
* Castlevania™
* Castlevania II: Simon’s Quest™
* Donkey Kong™
* Donkey Kong Jr. ™
* DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE
* Dr. Mario™
* Excitebike™
* FINAL FANTASY®
* Galaga™
* GHOSTS’N GOBLINS®
* GRADIUS™
* Ice Climber™
* Kid Icarus™
* Kirby’s Adventure™
* Mario Bros. ™
* MEGA MAN® 2
* Metroid™
* NINJA GAIDEN
* PAC-MAN™
* Punch-Out!! ™ Featuring Mr. Dream
* StarTropics™
* SUPER C™
* Super Mario Bros.™
* Super Mario Bros. ™ 2
* Super Mario Bros. ™ 3
* TECMO BOWL
* The Legend of Zelda™
* Zelda II: The Adventure of Link™

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v