Ραγκούσης: Γιατί χαρίζετε κοινοβουλευτικές έδρες στη ΝΔ;

Ιδιαίτερα σκληρός είναι ο πρώην υπουργός απέναντι στη Φώφη Γεννηματά και ατον Σταύρο Θεοδωράκη, για τη στάση των ίδιων και των κομμάτων τους ενάντια στην καθιέρωση της απλής αναλογικής.

  • Real.gr
Ραγκούσης: Γιατί χαρίζετε κοινοβουλευτικές έδρες στη ΝΔ;
Εκδήλωση με θέμα «Η χρεοκοπία, τα εκλογικά μπόνους και η μεταρρύθμιση του εκλογικού συστήματος» πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η «Επόμενη Ελλάδα» του Γιάννη Ραγκούση, ενόψει της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο και την καθιέρωση της απλής αναλογικής στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ιδιαίτερα σκληρός αναμένεται να είναι ο πρώην υπουργός απέναντι στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη στάση των ίδιων και των κομμάτων τους ενάντια στην καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει ότι η χώρα χρεοκόπησε σε καθεστώς... ενισχυμένης αναλογικής και πως αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, μάλιστα, αναμένεται να απευθύνει δύο αμείλικτα ερωτήματα προς τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, καλώντας τους να απαντήσουν γιατί θέλουν να δώσουν δεκάδες κοινοβουλευτικές έδρες -που δεν θα δώσει ο λαός- στη ΝΔ, αλλά και γιατί διώχνουν με τον τρόπο τους εν δυνάμει ψηφοφόρους των κομμάτων της Κεντροαριστεράς, ‘αναγκάζοντάς’ τους να ψηφίσουν ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της πόλωσης που παραδοσιακά προκαλούν τα εκλογικά μπόνους.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone και θα έχει ως ομιλητές τον Γιάννη Ραγκούση, τον καθηγητή Ηλία Νικολακόπουλο, τον πρώην υφυπουργό και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο, τον πρώην υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη και τον πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Θωμά Ψύρρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v