Ο Τραμπ… ροκ σταρ – Έλαμψε η Μέλανι

Στο κεντρικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε υπό τους ήχους των Queen, ενώ την παράσταση έκλεψε η 46χρονη, Σλοβενικής καταγωγής, σύζυγός του.

  • Real.gr
Ο Τραμπ… ροκ σταρ – Έλαμψε η Μέλανι
Σίγουρος για τη νίκη του εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ στο κεντρικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που διεξάγεται στο Κλίβελαντ.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για υποψήφιο, ο Τραμπ εμφανίστηκε στη σκηνή για να προσκαλέσει στο βήμα τη σύζυγό του, Μέλανι, 46 ετών, Σλοβενικής καταγωγής υπό τους ήχους του τραγουδιού «We are the Champions» των Queen.



«Θα κερδίσουμε» δήλωσε ο Τραμπ στην πολύ σύντομη εμφάνισή του, δίνοντας τον λόγο στη σύζυγό του.

Το πρώην μοντέλο εξήρε τις ικανότητες του συζύγου της, ο οποίος-όπως είπε-«δεν εγκαταλείπει ποτέ».

«Με όλη μου την καρδιά ξέρω ότι θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Ποτέ δεν τα παρατάει και ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει. Ο Ντόναλντ ήταν και είναι ένας καταπληκτικός αρχηγός. Τώρα θα δουλέψει για εσάς» είπε.

«Ο αγώνας θα είναι δύσκολος μέχρι τον Νοέμβριο. Θα υπάρξουν καλές και δύσκολες στιγμές και απρόσμενες καταστάσεις» πρόσθεσε η σύζυγος του Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v