Στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη οι 8 Τούρκοι του ελικοπτέρου

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η μεταφορά τους κρίθηκε αναγκαία για λόγους ασφαλείας. Τι είπε στον realfm 97.8 για το θέμα των αξιωματικών ο Δ. Παπαδημούλης.

  • Real.gr
Στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη οι 8 Τούρκοι του ελικοπτέρου
Στην Καβάλα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, πλήρωμα και επιβαίνοντες του στρατιωτικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της πρωτεύουσας του Έβρου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα xronometro.com, η μεταφορά τους έγινε για λόγους ασφαλείας, καθώς στη διάρκεια της χθεσινής δίκης τους στο Μονομελές Αυτόφωρο της Αλεξανδρούπολης, άτομα που μιλούσαν τουρκικά και φέρονται να είναι μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης επιτέθηκαν στους αξιωματικούς.

Μιλώντας στον realfm, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ζήτημα των οκτώ στρατιωτικών, επισημαίνοντας: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει πει ότι θα τηρηθούν, απολύτως, όσα προβλέπει ο νόμος και το διεθνές δίκαιο και το ελληνικό δίκαιο και νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τους αρμοδίους, που είναι η Δικαιοσύνη, να κάνουν τη δουλειά τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v