Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις κλοπών

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δυο νεαρών ηλικίας 17 και 19 χρονών.

Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις κλοπών
Έξι υποθέσεις κλοπών εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη ενός 17χρονου Έλληνα και ενός 19χρονου Αλβανού που είχαν αφαιρέσει χρήματα και διάφορα αντικείμενα από καταστήματα.

Η σύλληψη τους έγινε στην περιοχή του δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όταν εντόπισαν τον 17χρονο να κινείται σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και να έχει πετάξει στο έδαφος νομίσματα διαφόρων χωρών.

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 17χρονος μαζί με τον 19χρονο που συνελήφθη στη συνέχεια, από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι και σήμερα είχαν αφαιρέσει από έξι καταστήματα χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κάνναβης, μαχαίρι (τύπου πεταλούδα) μήκος 25cm, τρία σφυριά (ειδικά για θραύση υαλοπίνακα) και συσκευή τριβής κάνναβης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v