Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόσκληση μέσω facebook για το μακελειό στο Μόναχο

Ο 18χρονος που έσπειρε τον θάνατο στο Μόναχο κατελήφθη από αμόκ – Καμία σχέση με ISIS – Ηταν οπλισμένος «σαν αστακός» – Συγκλονιστικά τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία.

  • Real.gr
Πρόσκληση μέσω facebook για το μακελειό στο Μόναχο
Η χθεσινή αιματηρή επίθεση στο Μόναχο δε συνδέεται με τους πρόσφυγες, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βαυαρία.

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε ότι ο δράστης είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόναχο, ενώ ήταν μαθητής.

Οι Αρχές γνωστοποίησαν επίσης, ότι ο δράστης δεν είχε σχέση με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ δε βρέθηκε κάποια απόδειξη για σχέσεις του, με το Ισλαμικό Κράτος στο δωμάτιο του.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μονάχου είπε πως το αμόκ η πιθανότερη αιτία της συμπεριφοράς του μακελάρη.

«Στο δωμάτιο εντοπίστηκε βιβλίο που αναφέρονταν σε μαζικούς πυροβολισμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά, στη διάρκεια συνέντευξή τύπου.

Η περιοχή της επίθεσης είναι προσβάσιμη και πάλι, ενώ δεν έχει προσδιοριστεί πότε θ' ανοίξουν τα καταστήματα που βρίσκονται εντός του εμπορικού κέντρου OLYMPIA.

Οι αρχές επεσήμαναν πως, επίσης, εντόπισαν 300 σφαίρες στο σακίδιο του δράστη και οι έρευνες εστιάζονται στο περιβάλλον του.

Μα΄λιστα, επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η πληροφορία την οποία δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail και έκανε λόγο για ψεύτικη σελίδα του μακελάρη στο Facebook που προσκαλούσε τους νέους να προσέλθουν για μια ειδική προσφορά σε συγκεκριμένο fast food, στο εμπορικό κέντρο όπου σημειώθηκε το χτύπημα.

Η ανάκριση, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, άρχισε με την αστυνομία να προσεγγίζει τους ανθρώπους που γνώριζαν το δράστη, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v