Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν υπηρεσίες παρέχουν 30 γιατροί στο Δήμο Θερμαϊκού

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σύστησαν την εθελοντική ομάδα παροχής υπηρεσιών υγείας.

  • Real.gr
Δωρεάν υπηρεσίες παρέχουν 30 γιατροί στο Δήμο Θερμαϊκού
Δωρεάν υπηρεσίες σε εκατοντάδες πολίτες του δήμου Θερμαϊκού που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα παρέχουν 30 εθελοντές γιατροί, οι οποίοι με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σύστησαν την εθελοντική ομάδα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Όσοι δημότες αποδεδειγμένα έχουν οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να καλύψουν ούτε το κόστος απλών εξετάσεων, μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα.

Έτσι για τους περισσότερους από τους 1.500 δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου-συσσιτίου, του κοινωνικού φαρμακείου και του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ) αρκεί η κατάθεση μιας απλής αίτησης για τη δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες των εθελοντών γιατρών.

Για τους υπόλοιπους δημότες απαιτείται εκτός της κατάθεσης αίτησης στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (στην οδό Δευκαλίωνος 23) και αντίγραφο εκκαθαριστικού. Εφόσον οι υπηρεσίες διαπιστώσουν την οικονομική αδυναμία των αιτούντων, θα τους κλείνουν ραντεβού με τους εθελοντές γιατρούς.

Στην ομάδα παροχής υπηρεσιών υγείας συμμετέχουν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι, παθολόγοι, παιδίατροι κ.ά.), ενώ όσοι επιθυμούν να ενταχθούν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23920 22341.

Τον ίδιο αριθμό μπορούν να καλέσουν και οι ενδιαφερόμενοι δημότες, ώστε να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις δωρεάν εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: makthes.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v