Μπακογιάννη: Θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα

Μιλώντας στον realfm 97.8, η πρώην υπουργός χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. Τι είπε για τα σχέδια της ΝΔ, εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση.

  • Real.gr
Μπακογιάννη: Θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα
Μιλώντας στον realfm 97.8, η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Πρώτον και κατά την άποψή μας και κατά την άποψη οποιουδήποτε διαθέτει δυνατότητες ανάγνωσης, αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«Δεύτερον, αποφασίζει ότι μειώνει τον αριθμό των αδειών σε τέσσερις. Και γιατί τέσσερις, αφού είναι βέβαιο ότι όλοι οι ισχυρισμοί ότι δεν χωράνε είναι αηδίες; Το “τέσσερις” σημαίνει ότι σήμερα βρίσκονται κανάλια, τα οποία λειτουργούν, έχουν εργαζόμενους, τα οποία κανάλια θα κλείσουν, οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση από μία κυβέρνηση της Αριστεράς».

«Τρίτον», συνέχισε η πρώην υπουργός, «τι θα κάνουμε εμείς; Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα».

«Από εκεί και μετά, θα προχωρήσουμε στο να δώσουμε άδειες με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί από τους καναλάρχες και θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα», σημείωσε η ίδια.


Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο