«Erasmus+» με παρουσία Ελλήνων μαθητών

Στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση, επάγγελμα και αγωγή Ευρωπαίου πολίτη» θα συμμετάσχει κατά τη νέα σχολική περίοδο το Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων.

  • Real.gr
«Erasmus+» με παρουσία Ελλήνων μαθητών
Σε άλλη μια δράση του Προγράμματος «Erasmus+» θα συμμετάσχει κατά τη νέα σχολική περίοδο το Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων.

Ο τίτλος του είναι «Εκπαίδευση, επάγγελμα και αγωγή Ευρωπαίου πολίτη» και θα συμμετάσχουν ακόμα, σχολεία από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λυκείου Αλικιανού, το πρόγραμμα είναι πολυεπίπεδο και διεπιστημονικό και σχετίζεται κυρίως με τις επιστήμες, τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στην εκπαίδευση, τις τέχνες, τα επαγγέλματα, την επιχειρηματικότητα και τις ξένες γλώσσες.

Το νέο πρόγραμμα σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από καθηγητές του Λυκείου Αλικιανού, σε συνεργασία με καθηγητές από τις συμμετέχουσες χώρες.

Οι μαθητές και οι καθηγητές, εκτός του γνωστικού περιεχομένου του προγράμματος, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να έλθουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με ανθρώπους διαφορετικών προελεύσεων, με διαφορετικές θρησκευτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές αναφορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v