ΣΥΡΙΖΑ: «Έμπρακτη συμπαράσταση» της ΝΔ στον δήμαρχο Ωραιόκαστρου

Με ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου, καταγγέλλει, τη «φιλική» όπως την χαρακτηρίζει, συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον Α. Γαβότση.

  • Real.gr
ΣΥΡΙΖΑ: «Έμπρακτη συμπαράσταση» της ΝΔ στον δήμαρχο Ωραιόκαστρου
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει, τη «φιλική» όπως την χαρακτηρίζει, συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον δήμαρχο του Ωραιόκαστρου.

Η Κουμουνδούρου, αφού παραθέτει το σχετικό ρεπορτάζ, κάνει λόγο για «έμπρακτης συμπαράσταση» της ΝΔ προς τον Α. Γαβότση, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκλήθηκαν γύρω από τη στάση του στο προσφυγικό.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δήμαρχοι, πολιτευτές αλλά και δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης, συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ο κ. Κυριαζίδης, είχαν "φιλική συνάντηση" μετά γεύματος με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Γοβότση.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η αθρόα προσέλευση τόσων στελεχών της ΝΔ στο πλευρό του Δημάρχου ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ούτε ότι δεν ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία ήταν δημόσια και απαθανατίστηκε μάλιστα από φωτογράφους, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της έμπρακτης συμπαράστασης της ΝΔ απέναντι στον κ. Γοβότση, του οποίου η συμπεριφορά και οι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες ακραίες και ρατσιστικές δηλώσεις έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v