Δραγασάκης: Η κυβέρνηση είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική

Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας νωρίτερα σήμερα ενώπιον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δραγασάκης: Η κυβέρνηση είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική
«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μπροστά στο στρατηγικό αδιέξοδό τους, δεν θα έχουν πλέον κάτι άλλο να κάνουν, παρά να επιχειρούν να κατασκευάζουν υποτιθέμενες αντιθέσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει μάλιστα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί».
 
Αυτό ανέφερε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας νωρίτερα σήμερα ενώπιον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση όμως είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας», επέμεινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τόνισε:

«Ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά το χρέος, ουδεμία διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών».

«Η κυβέρνηση ενιαία και συλλογικά διεκδικεί να πετύχει στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους στη βάση της απόφασης του Eurogroup. Και ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στη θέση ότι για τη ριζική επίλυση του ζητήματος σε κλίμακα Ευρώπης, είναι αναγκαία μια πανευρωπαϊκή λύση, την οποία και δεν θα σταματήσει να επιδιώκει», είπε επίσης ο ίδιος στην ΚΕ.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v