Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι

Επληξαν σήμερα τρία από τα τέσσερα κέντρα πολιτικής άμυνας στις ανταρτοκρατούμενες συνοικίες της συριακής πόλης Χαλέπι, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εργασίες της υπηρεσίας, δήλωσε ο επικεφαλής της πολιτικής άμυνας.

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι
Αεροπορικοί βομβαρδισμοί έπληξαν σήμερα τρία από τα τέσσερα κέντρα πολιτικής άμυνας στις ανταρτοκρατούμενες συνοικίες της συριακής πόλης Χαλέπι, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εργασίες της υπηρεσίας, δήλωσε ο επικεφαλής της πολιτικής άμυνας στο ανατολικό Χαλέπι.

Από τον βομβαρδισμό ισοπεδώθηκε ένα κέντρο, ένα άλλο τέθηκε εκτός λειτουργίας και καταστράφηκε μια αποθήκη καυσίμων που ανήκει στην πολιτική άμυνα, δήλωσε στο Ρόιτερς ο Άμαρ αλ Σέλμο.

"Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι η δουλειά μας έχει σταματήσει λόγω έλλειψης καυσίμων, της καταστροφής του εξοπλισμού και της έντασης του βομβαρδισμού", είπε.

Πολεμικά αεροσκάφη στόχευσαν σήμερα ανταρτοκρατούμενες συνοικίες του ανατολικού Χαλεπίου, στους σφοδρότερους βομβαρδισμούς που σημειώνονται μετά την ανακοίνωση του συριακού στρατού ότι εξαπέλυσε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v