Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενταση στη Βουλή - Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έριξαν φυλλάδια

«Πρωταγωνιστές» του περιστατικού τα στελέχη της ΛΑΕ Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος. Στο φυλλάδιο ήταν εκτυπωμένη μια φράση που ανήκει στον νομπελίστα συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου: «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την μάνα που σας γέννησε. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  • Real.gr
Ενταση στη Βουλή - Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έριξαν φυλλάδια
Ενταση επικράτησε στην αίθουσα της ολομέλειας την που στο βήμα βρισκόταν ο Χρήστος Μαντάς.

Οι φωνές ακούγονταν σε όλη την αίθουσα, αλλά όχι ως αντίδραση στα όσα έλεγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ . Αιτία της έντασης ήταν τα φυλλάδια που έπεσαν από τα θεωρεία της Βουλής στην αίθουσα της ολομέλειας. «Δράστες» του περιστατικού οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχη της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος.

Στο φυλλάδιο ήταν εκτυπωμένη μια φράση που έχει μείνει στην ιστορία και ανήκει στον νομπελίστα και βαθύτατα πολιτικοποιημένο συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου αφορώντας τις ιδιωτικοποιήσεις.



Βουλευτές από τις πτέρυγες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν φραστικά στους συναδέλφους τους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το φυλλάδιο κατάθεσε στα πρακτικά η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή λέγοντας ότι «το αφιερώνω στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που δικαιούνται Νόμπελ υποκρισίας».

Τη μη δίωξη των στελεχών της ΛΑΕ για τα φυλλάδια που έριξαν στη Βουλή ζήτησε ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έπρεπε να φροντίσετε οι συνάδελφοι βουλευτές να είναι σε αυτά τα έδρανα για να σας υπενθυμίζουν τι λέγατε».

Το περιστατικό σχολίασε στο twitter και ο Άδωνης Γεωργιάδης.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v