Ηράκλειο: Χείρα βοηθείας στους αδύναμους

Σε διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής στο πλαίσιο της τοπικής κοινωνικής σύμπραξης περιφέρειας Κρήτης προχωρεί ο δήμος της πόλης.

  • Real.gr
Ηράκλειο: Χείρα βοηθείας στους αδύναμους
Σε διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής στο πλαίσιο της τοπικής κοινωνικής σύμπραξης περιφέρειας Κρήτης προχωρεί - αρχής γενομένης από την Τετάρτη- έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο δήμος Ηρακλείου.

Πρόκειται για την υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015 - 2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος που έχουν καταχωρηθεί στο δήμο Ηρακλείου με βάση τις αιτήσεις τους, θα παραλαμβάνουν προϊόντα από πέντε σημεία διανομής στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες Γοργολαϊνης, Παλιανής και Τεμένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v