Η μυστική οικογένεια του Πούτιν;

Η εμφάνιση της 33χρονης Ρωσίδας γυμνάστριας Αλίνα Καμπάγιεβα με δύο μικρά αγόρια πυροδότησε εκ νέου τις φήμες για την σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο. (ΦΩΤΟ)

  • Real.gr
Η μυστική οικογένεια του Πούτιν;
Νέες φήμες για την σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν πυροδότησε η εμφάνιση της 33χρονης Αλίνα Καμπάγιεβα με δύο μικρά αγόρια. Η εντυπωσιακή πρώην γυμνάστρια, η οποία φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο από το 2008, συνόδευσε δύο μικρά αγόρια σε επίδειξη πατινάζ στο Μεγκασπορτ Αρένα της Μόσχας.



Με ένα μπεζ παλτό και μαύρο φόρεμα η εντυπωσιακή Καμπάγιεβα παρακολουθούσε χαμογελαστή το πατινάζ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, η πρώην γυμνάστρια διασκέδαζε με τα παιδιά και μάλιστα τα έβγαλε και φωτογραφία δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή της Ρωσίας στο πατινάζ, Γιεβγένι Πλιουτσένκο και τον γυμναστή - «θρύλο», Αλεξέι Νεμόφ. «Καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας; Να είστε περήφανη», είπε στα παιδιά η 33χρονη.



Μάλιστα παρόντες στην επίδειξη ανέφεραν στην ρωσική εφημερίδα ότι η Καμπάγιεβα προσπαθούσε να κρύψει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Πάντως δεν αποκαλύφθηκε ούτε η ηλικία των δύο αγοριών ούτε και η σχέση που έχει η Καμπάγιεβα μαζί τους. Η ίδια η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι έχει σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο αλλά η προσωπική ζωή της παραμένει απόρρητο μυστικό.



Τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, εμφανίστηκε με ένα αρκετά φαρδύ κόκκινο φόρεμα σε εκδήλωση και πυροδότησε νέες φήμες ότι είναι και πάλι έγκυος. Από την πλευρά του ο 63χρονος Πούτιν, ο οποίος πήρε διαζύγιο το 2013 από την σύζυγο του, Λουντμίλα, αρνείται πεισματικά να απαντήσει για την ιδιωτική ζωή του.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v