Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο ηγετικά στελέχη του ISIS στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας Γάλλος, που ήταν στη λίστα της γαλλικής Αντιτρομοκρατικής για τη σφαγή στο «Μπατακλάν», αλλά κι ένας Γερμανός που κατηγορείτο για δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στο Ανόβερο, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και την Ορεστιάδα.

  • Real.gr
Δύο ηγετικά στελέχη του ISIS στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Του Θάνου Σωτήρη

Δύο στελέχη ισλαμικών ριζοσπαστικοποιημένων ομάδων, που είχαν ενταχθεί στον ISIS και βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας καταζητούμενων όλων των ευρωπαϊκών Αστυνομιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη βόρεια Ελλάδα με διαφορά λίγων ημερών.

Ο ένας Γερμανός πολίτης συριακής καταγωγής, 30 ετών και κατηγορείται ότι είχε οργανώσει δολοφονική επίθεση στο Ανόβερο εναντίον αστυνομικού.

Ο δεύτερος είναι Γάλλος αραβικής καταγωγής και θεωρείται από τις γαλλικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες ως ένας από τους στρατολόγους τζιχαντιστών της ομάδας που ευθύνεται για τη σφαγή στο θέατρο «Μπατακλάν» στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews.

             

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο