Κόντρα ΝΔ - Παππά μετά τις καταγγελίες Κοντομηνά

Σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ξέσπασε μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

  • Real.gr
Κόντρα ΝΔ - Παππά μετά τις καταγγελίες Κοντομηνά

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ξέσπασε μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε πρόταση να πουλήσει το κανάλι.

«Ο κύριος Παππάς "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Kαι λέω δεν μπορεί ρε παιδιά, ψέματα λένε. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία;», σημείωσε ο ισχυρός άντρας του Alpha. Και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριξε, που δεν είχε δεκάρα, ονόματα δεν λέμε, ήρθε και μου είπε: "Θα μου δώσετε το 51%". Του λέω "τι άλλο θέλεις"; Λέει "θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές (που θα ελέγχω το περιεχόμενο). Λέω τι άλλο θέλεις; "Θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα υπόλοιπα γάμους, βαφτίσεις, ποιος παντρεύεται, ποια άφησε ποιον, θα τα κάνετε εσείς! Λέω τίποτα άλλο; Να σκύψουμε; Δεν ξέρω πως το λέτε εσείς σήμερα αλλά εμείς στην Ακαδημία Πλάτωνος που μεγάλωσα εγώ έτσι το λέγαμε».

Η αντίδραση της ΝΔ

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει ότι «οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Για όλα αυτά - και για πολλά άλλα - ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Και η απάντηση Παππά

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες», για να προσθέσει ότι «καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27».

«Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και συμπληρώνει: «Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ











ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v