Θεοδωράκης: Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλες επιλογές, ώρα τους καλή

Δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα, όταν τα πραγματικά προβλήματα της χώρας είναι πολλά, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού με αφορμή τη διαγραφή του Ιάσονα Φωτήλα.

Θεοδωράκης: Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλες επιλογές, ώρα τους καλή
Παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας, οι άλλοι γυρνάνε γύρω-γύρω. Ούτε στη ΝΔ πάμε, ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στον FOCUS FM 103,6 της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναλυτικά είπε...

Για το ΣτΕ και τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για το ΣτΕ και θα παρακαλούσα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να το αφήσουν ανεπηρέαστο. Το ΣτΕ έχει ανατρέψει πολλές φορές αποφάσεις στο παρελθόν, ας περιμένουμε όμως να δούμε την απόφασή του για το συγκεκριμένο θέμα. Η κυβέρνηση θεώρησε ότι μπορεί να φτιάξει ένα τηλεοπτικό τοπίο στα μέτρα της με μεθόδους πρωτοφανείς για Δυτική Δημοκρατία.

Η σκέψη της κυβέρνησης ήταν απλή: να ελέγξουμε τα μέσα, με δικά μας, υπάκουα παιδιά. Το "4 τέσσερις άδειες" είναι παράλογο απ' όπου κι αν το δεις. Προφανώς, εκεί στην Κουμουνδούρου έπαιζαν ένα παιχνίδι και κάποια στιγμή έκατσε η μπίλια στο 4.Αν ο νόμος τελικά δεν ισχύσει, θα επικρατήσει χάος, με τα παλιά και τα νέα κανάλια και για αυτό θα πρέπει να απολογηθεί ο κ. Παππάς.

Για τον κ. Φωτήλα, τις διαφοροποιήσεις στελεχών και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα: Παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας, οι άλλοι γυρνάνε γύρω-γύρω. Ούτε στη ΝΔ πάμε, ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλες επιλογές, ώρα τους καλή, δεν θα συνεχίσω αυτήν την κουβέντα, όταν τα πραγματικά προβλήματα της χώρας είναι πολλά. Θα βοηθούσε πραγματικά τη χώρα, αν το Ποτάμι το απορροφούσε μία συντηρητική δύναμη, όπως η ΝΔ; Με τη ΝΔ συμφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλά διαφωνούμε σε πολλά άλλα. Δεν είναι λύση η αυτοδυναμία των "παλαιών" κομμάτων, αυτό το έχει πληρώσει η χώρα. Η αποδοκιμασία του κόσμου πρέπει να γίνεται αντιληπτή. Αν αποδοκιμαστούμε στις εκλογές, θα είναι σαφές μήνυμα.

Το Ποτάμι έχει ρόλο και θέση στην κοινωνία. Στην έρευνα της Prorata για παράδειγμα, η δυνητική ψήφος για μας είναι 9%.Το Ποτάμι πρέπει και μπορεί να υπάρχει μόνο του, με κάποιους συμμάχους στο χώρο του Κέντρου κι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Η χώρα χρειάζεται τολμηρές προτάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v