Ολα ανοιχτά από Γεροβασίλη για ανασχηματισμό-εξπρές

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τον προσδιόρισε χρονικά μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Προανήγγειλε τη δημιουργία αυτόνομου υπουργείου Μετανάστευσης.

Ολα ανοιχτά από Γεροβασίλη για ανασχηματισμό-εξπρές

Ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα και υπουργεία προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε: «Στόχος μας είναι μια ευέλικτη, γρήγορη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι θέμα προσώπων. Έχουμε μπροστά μας ένα πιο σοβαρό θέμα, το προσφυγικό, ως προτεραιότητα της ατζέντας μιας κυβέρνησης. Θα δοθεί βάρος στο υπουργείο Μετανάστευσης».

«Ας μείνουμε σε αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός», είπε στη συνέχεια για τον ανασχηματισμό: «Η κυβέρνηση θα αναδομηθεί». Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη χρονικά τον προσδιόρισε μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε προαναγγείλει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στις 13 Οκτωβρίου έκανε λόγο για την ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση του 2ου συνεδρίου του κόμματος την περασμένη Κυριακή. 





ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v