Άνεργος μένει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο αυτοκίνητο

Εικόνες ντροπής για μια σύγχρονη κοινωνία είναι αυτές που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζοντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης μιας οικογένειας στα Χανιά.

  • Real.gr
Άνεργος μένει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο αυτοκίνητο
Εικόνες ντροπής για μια σύγχρονη κοινωνία είναι αυτές που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το cretalive, απεικονίζοντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης μιας οικογένειας στα Χανιά.



Όπως θα δείτε και στο συγκλονιστικό video, μια οικογένεια έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό της σε σπίτι, καθώς το προνοιακό επίδομα των 620 ευρώ που παίρνουν ανά… δίμηνο, δεν τους «επιτρέπει» να νοικιάσουν μια κατοικία.






Ο 50χρονος άνεργος πατέρας αναγκάζεται να ζει στο αυτοκίνητο με τα δυο του παιδιά, τη 16χρονη κόρη και τον 17χρονο γιο του, ενώ η σύζυγός του αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ηρακλείου.



Μιλώντας στο cretalive, ο 50χρονος πατέρας δηλώνει πως έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην ευαισθησία των συμπολιτών, ζητώντας να του παραχωρήσουν στέγη ενόψει του χειμώνα που έρχεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v