Νέες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ

Εκατοντάδες διαδηλωτές γέμισαν τους δρόμους στη Φιλαδέλφεια, την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Βανκούβερ στον Καναδά και σε πολλές πολιτείες των Αμερικής.

  • Real.gr
Νέες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ
Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκατοντάδες γέμισαν τους δρόμους στη Φιλαδέλφεια, την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, σε πολλές πολιτείες των Αμερικής, όπως και στο Βανκούβερ στον Καναδά, με τις αρχές, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, να έχουν συλλάβει, μέχρι στιγμής, δύο διαδηλωτές στη Βαλτιμόρη.

Στη Φιλαδέλφεια οι αρχές έκαναν λόγο για χίλιους διαδηλωτές οι οποίοι τάσσονται ενάντια του Ντόναλντ Τραμπ, κατακλύζοντας κεντρικές λεωφόρους της πόλης.









Στην Καλιφόρνια διαδηλωτές προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος σε κεντρική λεωφόρο, ενώ στη Νέα Υόρκη και το Ντάλας συγκεντρώθηκαν, κρατώντας ψηλά πλακάτ ενάντια στο μισογυνισμό, στο ρατσισμό και στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.










Μάλιστα στο Όκλαντ της Καλιφόρνια υπό τον φόβο των επεισοδίων από τις συγκεντρώσεις κατά του μεγιστάνα των ακινήτων, καταστηματάρχης καλύπτει με ξύλο την τζαμαρία από το κατάστημά του.








Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν και στο Βανκούβερ κοντά στο Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, όπως και σε κεντρικές λεωφόρους της πόλης του Καναδά.





Κεντρική λεωφόρος με οργισμένους, κατά του Τραμπ διαδηλωτές, κατακλύσθηκε και στη Μινεάπολη.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v