Κουρουμπλής: Ο Ομπάμα έστειλε μήνυμα και στο ΔΝΤ να σταματήσει να ζητεί λιτότητα

Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να αξιοποιήσουμε ό,τι ωφελεί τη χώρα. Τώρα αυτό που ωφελεί τη χώρα είναι αυτό που λέει ο Ομπάμα, δήλωσε στον realfm 97,8 ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

  • Real.gr
Κουρουμπλής: Ο Ομπάμα έστειλε μήνυμα και στο ΔΝΤ να σταματήσει να ζητεί λιτότητα
Στη σημασία της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα μας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος το μήνυμα που απηύθυνε από την Αθήνα αφορούσε και το ΔΝΤ. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο υπουργός Ναυτιλίας ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε μήνυμα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να σταματήσει να ζητεί περισσότερη λιτότητα.

«Θα καταλάβει και το ΔΝΤ όταν αυτή τη στιγμή ο Ομπάμα παίρνει μία τέτοια θέση, η οποία είναι ρεαλιστική, διότι η Ελλάδα ακολούθησε αυτούς τους δρόμους που λένε αυτοί οι κύριοι και έκανε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις -και τώρα- ό,τι μπορούσε να κάνει περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Στην επισήμανση αν με τα λεγόμενά του εννοεί ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έστειλε μήνυμα και στο ΔΝΤ να σταματήσει να ζητεί περισσότερη λιτότητα ο υπουργός ναυτιλίας απάντησε: «Βεβαίως. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να αξιοποιήσουμε ό,τι ωφελεί τη χώρα. Τώρα αυτό που ωφελεί τη χώρα είναι αυτό που λέει ο Ομπάμα. Το να καθόμαστε όλοι μαζί να μοιρολογούμε και να κλαίμε, τότε τι προσπάθεια να γίνει από τη στιγμή που αποδεχόμαστε ότι το μοιραίο ήρθε και τελείωσε το μέλλον αυτής της χώρας;».

Και σημείωσε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως και να τα περιγράψει κανείς. Από κει και πέρα οφείλουμε να παλέψουμε και να αγωνιστούμε και αυτό κάνουμε και εμείς και ο πρωθυπουργός και πιστεύω ότι θα έρθουν και καλύτερες ημέρες. Και υπομονή και επιμονή και πολύ μεγάλο πείσμα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v