Με στρατηγικό σχεδιασμό για την προώθηση του κλάδου τους προχωρούν οι αμπελουργοί της Αττικής

Η αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού στον τομέα της αμπελουργίας υπογραμμίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Με στρατηγικό σχεδιασμό για την προώθηση του κλάδου τους προχωρούν οι αμπελουργοί της Αττικής
Η αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού στον τομέα της αμπελουργίας υπογραμμίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), όπου εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Φιλίππου διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στέκεται δίπλα στον πρωτογενή τομέα «με ξεχωριστό ενδιαφέρον στον αμπελοοινικό κλάδο και κύριο στόχο την προβολή των κρασιών της Αττικής σε συνεργασία με τους οινοπαραγωγούς της περιοχής».

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την πρωτοβουλία για κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού της αμπελουργίας, και ενόψει του προγραμματισμένου συνεδρίου του πρότεινε να προηγηθούν επιμέρους συσκέψεις και επαφές με όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, ώστε τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που θα προκύψουν να ληφθούν υπόψη στον στρατηγικό σχεδιασμό που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v