Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιόδοξος ο Ν.Παππάς για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής περιόδευσε στην Αχαΐα και μίλησε το βράδυ της Τετάρτης σε βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, διαβεβαιώνοντας ότι το κλείσιμο της β αξιολόγησης βρίσκεται πρώτο στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης.

  • Real.gr
Αισιόδοξος ο Ν.Παππάς για το κλείσιμο της αξιολόγησης
Την αισιοδοξία του για την άμεση συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εταίρους εξέφρασε ο Νίκος Παππάς σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.

Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής περιόδευσε στην Αχαΐα και μίλησε το βράδυ της Τετάρτης σε βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, διαβεβαιώνοντας ότι το κλείσιμο της β' αξιολόγησης βρίσκεται πρώτο στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης.



Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της πόλης της Πάτρας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είπε ένα κατηγορηματικό «όχι» στο αίτημα της πόλης για υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, που θα διέρχεται από την Πάτρα.

Στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στην αίθουσα του Εμπορικού - Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση υπόγειας διέλευσης του τρένου από την Αχαϊκή πρωτεύουσας, επισημαίνοντας πως «δεν πάμε σε μεγαλόπνοα σχέδια, τρέχουμε για τον σιδηρόδρομο».

Από την ομιλία του δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στα μεγάλα οδικά έργα της Δυτικής Ελλάδας - Ολύμπια Οδός και Ιόνια Οδός - τονίζοντας πως οι εργασίες για την ολοκλήρωση τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο και οτι «είναι ντροπή να μην υπάρχει ασφαλές οδικό δίκτυο».

Επιπλέον ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μίλησε για τις νέες τεχνολογίες, τονίζοντας πως η περιοχή της Αχαΐας, διαθέτει τις υποδομές και τις δυνατότητες να κινηθεί αναπτυξιακά προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v