Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Ρέιγκαν, ο νέος εκπρόσωπος Εξωτερικού Εμπορίου των ΗΠΑ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε σήμερα τον Ρόμπερτ Λάιτχιζερ για τη θέση του εκπροσώπου για το Εξωτερικό Εμπόριο.

Πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Ρέιγκαν, ο νέος εκπρόσωπος Εξωτερικού Εμπορίου των ΗΠΑ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε σήμερα τον Ρόμπερτ Λάιτχιζερ για τη θέση του εκπροσώπου για το Εξωτερικό Εμπόριο που κατά παράδοση αναλαμβάνει τις διεθνείς εμπορικές διαπραγματεύσεις.

Ο 69χρονος Λάιτχιζερ ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Εξωτερικού Εμπορίου επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρίγκαν, τη δεκαετία του 1980 και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διεθνούς εμπορίου αφού αυτό ήταν και το αντικείμενό του στο δικηγορικό γραφείο της Ουάσινγκτον όπου εργαζόταν μέχρι σήμερα.

"Έχει μεγάλη εμπειρία για τις συμφωνίες που προστατεύουν ορισμένους από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας και συχνά έδωσε μάχη στον ιδιωτικό τομέα για να προστατεύσει τους Αμερικανούς από κακές συμφωνίες" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Τραμπ.

Ο Λάιτχιζερ, ο διορισμός του οποίου θα πρέπει να επικυρωθεί από τη Γερουσία, θα συντονίζει τις ενέργειές του με τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος και τον Πίτερ Ναβάρο, τον επικεφαλής του νεοσύστατου Συμβουλίου Εμπορίου του Λευκού Οίκου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v