Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηράκλειο: Δύο προφυλακίσεις για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία

Η 30χρονη φίλη του συνεταίρου του επιχειρηματία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ηράκλειο: Δύο προφυλακίσεις για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία
Προφυλακίστηκε σήμερα το μεσημέρι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 33χρονος συνέταιρος του 39χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε δολοφονημένος πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στην περιοχή της Ροδιάς.

Εξ άλλου, αργά το βράδυ της Πέμπτης και μετά από πολύωρη απολογία, είχε κριθεί προφυλακιστέος και ο 25χρονος που επίσης κατηγορείται για την δολοφονία, ενώ η 30χρονη φίλη του συνεταίρου του επιχειρηματία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και 5.000 ευρώ χρηματική εγγύηση.

Και οι δυο προφυλακισθέντες έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες για την δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία, ενώ σήμερα ο συνεταίρος του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του μίλησε για τη συμμετοχή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 39χρονου, που είχε εξαφανισθεί από την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, εντοπίσθηκε την Τρίτη, 10 του μήνα, έξω από το αυτοκίνητό του, στην είσοδο του χωριού Ροδιά του Ηρακλείου, κοντά σε ρυάκι, φέροντας χτυπήματα. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v