Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σοκαριστικό βίντεο από το δυστύχημα στην Εθνική Οδό

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας.

Σοκαριστικό βίντεο από το δυστύχημα στην Εθνική Οδό

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από χθες το απόγευμα, από την τραγωδία με το δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας που άφησε νεκρά τέσσερα άτομα από την «τρελή» πορεία της Πόρσε του 24χρονου Γιώργου Βακάκη.


Σε ένα από τα πιο απίστευτα τροχαία των τελευταίων ετών, που άφησε άφωνους τους πάντες με την βιαιότητα της σύγκρουσης, μια 33χρονη νέα γυναίκα, ο 3χρονος γιος της και δύο νέα παιδιά, σκοτώθηκαν μέσα σε μια κόλαση φωτιάς.

Όλα εξελίχθηκαν σε ένα χώρο στάθμευσης, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Το «όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή» επιβεβαιώθηκε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο.

Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, υιός του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche και ταξίδευε στην Αράχωβα.. Μαζί του ήταν ο παιδικός του φίλος του Α. Γ.. Βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο όταν εκτοξεύτηκε από το όχημα.

Στο χώρο του δυστυχήματος είχαν μείνει λίγα δευτερόλεπτα από το δυστύχημα, ένας σωρός από μέταλλα και ο σοκαρισμένος πατέρας και σύζυγος, να βλέπει τα συντρίμμια και να μην μπορεί να κάνει τίποτε για να σώσει την οικογένειά του.


Τροχαίο εθνική οδό από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v