Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έλληνας επιχειρηματίας του Λονδίνου στον ΑΝΤ1: Περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια τέτοιο χτύπημα

O Δημήτρης Κρανιώτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μία μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα (VIDEO).

Έλληνας επιχειρηματίας του Λονδίνου στον ΑΝΤ1: Περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια τέτοιο χτύπημα
«Τα τελευταία δύο χρόνια περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει στο Λονδίνο, αλλά δεν ξέραμε το πότε και που», δήλωσε μία μέρα μετά την επίθεση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Κρανιώτης.

Ο πολιτικός επιστήμονας που ζει και εργάζεται στη βρετανική πρωτεύουσα, υπογράμμισε στη συνέχεια ότι «σήμερα η ατμόσφαιρα στο Λονδίνο είναι λίγο μουδιασμένη, όμως η ζωή μας δεν θα αλλάξει, θα ζούμε κανονικά».

Επίσης, ο κ. Κρανιώτης παραδέχθηκε ότι μετά απ’ αυτή την επίθεση «σίγουρα ο φόβος γίνεται στοιχείο της ζωής μας, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να γίνει».

Όσο για τον ρόλο που παίζει η παρουσία Μουσουλμάνου δημάρχου στην πόλη και συγκεκριμένα του Σαντί Καν, υποστήριξε ότι «σίγουρα μας δίνει μία έξτρα ψυχολογική τόνωση, ωστόσο είδαμε ότι δεν αποτρέπει τις τρομοκρατικές επιθέσεις».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Έλληνας επιχειρηματίας του Λονδίνου: Περιμέναμε... από Enikos_gr

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v