Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χανιά: Την αποκατάσταση των φθορών στην εφορία ζητά ο δήμαρχος

Την άμεση αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το κτίριο όπου στεγάζονται οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες στα Χανιά ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό ο δήμαρχος Χανίων.

Χανιά: Την αποκατάσταση των φθορών στην εφορία ζητά ο δήμαρχος
Την άμεση αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το κτίριο όπου στεγάζονται οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες στα Χανιά ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας. Στην επιστολή του δημάρχου Χανίων επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι το κτίριο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας για περισσότερο από 10 χρόνια βρίσκεται σε ανεπίτρεπτη κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ Βάμβουκας, « το κτίριο είναι σεισμόπληκτο και εσωτερικά παρουσιάζει πλήθος από ρωγμές και άλλες φθορές, ενώ εξωτερικά έχουν τοποθετηθεί σκαλωσιές και προστατευτικό δίχτυ, που προσβάλλουν την αισθητική της πόλης μας. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες είχαμε πτώση υλικών και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

Το κτίριο που στεγάζει την Δ.Ο.Υ Χανίων βρίσκεται στην οδό Τζανακάκη στο κέντρο της πόλης. Το πρωί οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία δεν προσήλθαν στις εργασίες τους πραγματοποιώντας κατάληψη με αίτημα την βελτίωση του κτιρίου της Δ.Ο.Υ Χανίων.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v