Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζανακόπουλος για αξιολόγηση: Εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν νιώθουν άνετα με αυτήν την κυβέρνηση, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης.

  • Real.gr
Τζανακόπουλος για αξιολόγηση: Εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα
«Όταν το ΔΝΤ ή ακόμα και ο κ. Σόιμπλε βρίσκει προσχήματα για να καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις, τότε η ελληνική κυβέρνηση οφείλει, δημοσίως, να ασκήσει αυτήν την κριτική» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Σκάι.

Ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως: «Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν νιώθουν άνετα με αυτήν την κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Δεν θέλουν να δουν την συγκεκριμένη κυβέρνηση να επιτυγχάνει την έξοδο από την επιτροπεία και την κρίση».

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές λέγοντας: «Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς έχουμε φθάσει, κατά τη γνώμη μου, στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, έτσι ώστε, πάρα πολύ σύντομα, να φθάσουμε σε μία τεχνική συμφωνία».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v