Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακοίνωση της Coca Cola Τρία Έψιλον με αφορμή δικαστική απόφαση

Με πρόσφατη δικαστική απόφαση (217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών), κρίθηκαν ψευδή και δυσφημιστικά τα συνθήματα με γενικό τίτλο “ούτε γουλιά”...

  • Real.gr
Ανακοίνωση της Coca Cola Τρία Έψιλον με αφορμή δικαστική απόφαση
«Με πρόσφατη δικαστική απόφαση (217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών), κρίθηκαν ψευδή και δυσφημιστικά τα συνθήματα με γενικό τίτλο “ούτε γουλιά” σε βάρος της εταιρείας και των προϊόντων μας, καθώς και άλλα συνθήματα με τα οποία αμφισβητείται μεταξύ άλλων ότι η παραγωγή των προϊόντων μας και η φορολόγηση της εταιρείας μας γίνεται πράγματι στην Ελλάδα ή αμφισβητούνται οι εργοδοτικές μας πρακτικές», ανέφερε η επιχείρηση.

Η Coca Cola Τρία Έψιλον έκανε τη σχετική δήλωση «προκειμένου να ενημερώσουμε το κοινό και τους καταναλωτές μας ότι τα συγκεκριμένα συνθήματα ή παρόμοιου περιεχομένου μηνύματα που τυχόν διακινούνται είναι ψευδή».

«Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το ιστορικό της υπόθεσης και για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην παραγωγή των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την απασχόληση στην εταιρεία μας», όπως αναφέρει η εταιρία «το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τη σελίδα coca-colahellenic.com/gr/drastiriotita/paragogikes-monades/topiki-paragogi και την ιστοσελίδα μας coca-colahellenic.com».

«Η δέσμευσή μας στη χώρα μας και στην τοπική ανάπτυξη παραμένει σταθερή μας προτεραιότητα. Δείχνοντας ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα μέσα σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, έχουμε οργανώσει τη δραστηριότητά μας με τρόπο που διασφαλίζει σταθερότητα και ανάπτυξη, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον, για την εταιρεία μας, τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες μας στην Ελλάδα», κατέληξε η ίδια ανακοίνωση της Coca Cola Τρία Έψιλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v