Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Πάντα έβλεπα τον Καραμανλή, δεν είμαι... όψιμος καραμανλικός

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «φοβερό γκαντέμη» τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα καταστρέψει και τον Μακρόν, όπως και τους άλλους ξένους ηγέτες που υποστήριξε.

  • Real.gr
Γεωργιάδης: Πάντα έβλεπα τον Καραμανλή, δεν είμαι... όψιμος καραμανλικός
Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι πάντα συναντούσε τον Κώστα Καραμανλή και πως δεν είναι... όψιμος καραμανλικός.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «όταν δεν ανακοινώνω ότι έχω πάει στον Κώστα Καραμανλή, είμαι ο εχθρός του Καραμανλή και ο Καραμανλής με μισεί. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Κώστα Καραμανλή. Τον Κώστα Καραμανλή εγώ τον βλέπω σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, το πολύ κάθε τέσσερις - πέντε μήνες μια φορά στο γραφείο του και πηγαίνω και τον βλέπω, όπως πολλοί νεοδημοκράτες πηγαίνουμε και τον βλέπουμε, γιατί είναι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, είναι ο ιστορικός αρχηγός της παράταξης και έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πολιτικά να συζητήσει κανείς μαζί του».

Στο ερώτημα αν συμφωνεί με την άποψη ότι γίνεται οψίμως καραμανλικός από σαμαρικός, ο πρώην υπουργός απάντησε:

«Μέσα στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει αυτό, το οποίο προσπαθούν να φτιάξουν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι. Είμαστε στην ίδια φάλαγγα υπό τον αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όποια πολιτική αναφορά και πολιτική αφετηρία και να έχει ο καθένας μας, ο στόχος που μας ενώνει είναι να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση μία ώρα αρχύτερα. Τα υπόλοιπα είναι για να χάνουμε χρόνο».

Γεωργιάδης: Φοβερός γκαντέμης ο Τσίπρας - Θα καταστρέψει και τον Μακρόν, όπως και τους άλλους ξένους ηγέτες που υποστήριξε

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φοβερό γκαντέμη» τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι θα καταστρέψει και τον Μακρόν, όπως και τους άλλους ξένους ηγέτες που υποστήριξε.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωθυπουργό, «στην Αργεντινή υποστήριξε την Κίρχνερ στις εκλογές, έχασε. Τώρα, η Κίρχνερ κινδυνεύει να μπει φυλακή. Πήγε στη Βραζιλία, αγκάλιασε τη Ρούσεφ, τότε πρόεδρο της Βραζιλίας, βγήκε φωτογραφία μαζί της, έχασε την προεδρία. Τώρα η Ρούσεφ κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Με τον Μαδούρο ξέρουμε τι σχέσεις είχανε, φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ κακό τέλος ο Μαδούρο, όπως πάνε τα πράγματα εκεί. Μετά, στήριξε την Κλίντον. Έβαλε τον Παπαδημητρίου υπουργό, για να έχει καλές σχέσεις με την επόμενη κυβέρνηση της Αμερικής, βγήκε ο Τραμπ.

Στη συνέχεια στήριξε τον Πιτέλα για πρόεδρο της Ευρωβουλής, ήρθε από το πουθενά ο Ταγιάνι και τους πήρε την εκλογή. Το τελευταίο κρούσμα, καλύτερο από του Μελανσόν, είναι ο Σουλτς. Πήγαινε από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση ολοένα και καλύτερα. Με το που βγήκαν Τσίπρας και Δραγασάκης και είπαν ότι στηρίζουν Σουλτς, με τη μία έχει πέσει δέκα μονάδες κάτω από τη Μέρκελ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αν αθροίζαμε τις ατυχίες Τσίπρα, θα ήταν πολύ περισσότερες. Μόλις έγινε πρωθυπουργός, καταστράφηκε η γέφυρα στο χωριό του, έπεσε αεροπλάνο στην Ισπανία. Είναι φοβερός γκαντέμης, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Σημασία έχει ότι ο κ. Τσίπρας στήριξε τον Μελανσόν. Ο κ. Μελανσόν αρνήθηκε να πάρει θέση κατά της Λεπέν. Ήταν ο μόνος από τους υποψηφίους προέδρους που άφησε λευκή ψήφο, δικαίωμα, δηλαδή, στους ψηφοφόρους του να επιλέξουν κατά συνείδηση. Ο πιο “φιλολεπενικός” υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ο Μελανσόν, αυτός τον οποίο στήριξε ο Τσίπρας. Τώρα, όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v