Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα- Βίντεο

Καλοκαιρία προβλέπουν οι μετεωρολόγοι σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

  • Real.gr
Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα- Βίντεο
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 25 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 7 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στις Σποράδες , στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 8 έως 22 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ:


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v